TECAR WINBACK – recuperare medicală de calitate la artKINETIC

De ce lucrez cu TECAR WINBACK?

Am testat acum aproape un an TECAR WINBACK . Citisem că este o terapie neinvazivă și regenerativă, cu o eficacitate dovedită clinic în tratamentul afecţiunilor sistemului musculo-scheletic (cervicalgie, sindromul umărului îngheţat, tendinită, bursită, lombosciatică, coxartoză, gonartroză, contracturi musculare, etc.).

Mi-au atrat atenția detaliile cu privire la modul de funcționare, precum și faptul că această terapie a fost folosită pentru recuperarea sportivilor de performanță. Tot ce vedeam era departe de imaginea pe care o aveam cu aparatele din vechile săli de fizioterapie.
Vorbind cu grupul de fizioterapeuți de la seminarul la care am participat, am întrebat: Care e cel mai mare plus al lui TECAR WINBACK?  Cel mai adesea am auzit: rezultate imediate. După ce am început să lucrez constant cu aparatul, pot să spun același lucru. Pe lângă ajutorul în recuperare, TECAR are un efect analgezic încă de la prima şedinţă, atât în faza acută a bolii cât şi în cea cronică. Nu există moment mai frumos decât acela în care oameni care trăiesc de săptămâni sau luni cu dureri permanente descoperă: Uite, pot ridica mâna până deasupra capului  și nu mă doare. Apreciem sănătatea doar după suferință…    

În terapia TECAR WINBACK nu există contraindicaţii speciale şi nici efecte secundare, cum ar fi supraîncălzirea şi dezhidratarea pielii şi a ţesuturilor superficiale, deoarece efectul termic se distribuie omogen şi este perceput confortabil în toată zona tratată.

Am testat mai multe variante, am pus o mulțime de întrebări și, în final, am ales TECAR WINBACK pentru cabinetul  artKINETIC. Astfel pot oferi  o recuperare medicală de calitate.

Mai jos iată și un videoclip mai detaliat de la WINBACK.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s