Cea mai buna pregatire de toamna! Pachetul de masaj 3+1

Beneficiile masajului sunt dovedite clinic: imbunatateste circulatia sanguina si cea limfatica, ajuta la cresterea mobilitatii articulare, faciliteaza o postura corecta, reduce tensiunea musculara si stratul adipos, reduce anxietatea si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

Adesea insa apelam la masaj doar pentru probleme grave, desi ne-ar putea ameliora foarte rapid tonusul muscular si psihic. Studiile clinice arata ca imbunatatirile se simt mai ales daca masajul este repetat o data  sau de doua ori pe saptamana.

De aceea am pregatit un pachet special: pana pe 12 noiembrie un pachet de 4 terapii ( masaj terapeutic/de relaxare) la artKINETIC costa doar 150 lei (3+1 cadou)

In cadrul acestui pachet beneficiati de 4 sedinte de masaj, fiecare de cate 40 de minute, in care se combina masaj cu uleiuri aromatice, impachetari cu prosoape calde si recomandari terapeutice personalizate.

Sunati la 0724 13 83 84 pentru detalii si programari. Garantam un tonus grozav, indiferent de cat de ploioasa va fi toamna aceasta.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s