Masaj after- ski

O combinație de masaj terapeutic, de relaxare și fizioterapie inovativă TECAR WINBACK – creată special pentru recuperarea rapidă după efort intens.

După o toamnă friguroasă și efort fizic mai moderat, o zi pe pârtie poate fi foarte solicitantă pentru articulații și pentru mușchi. Masajul after-ski de la artKINETIC  Brasov  vă ajută să vă simțiți excelent pentru o nouă zi de sport în aer liber.

Terapia inovativă TECAR WINBACK, dezvoltată inițial pentru recuperarea sportivilor, acționează prin crearea unui amplu câmp electromagnetic care produce stimulare intracelulară. Astfel sunt activate procesele antiinflamatoare şi mecanismele de regenerare naturală, prin îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi a drenajului limfatic.  Aportul de oxigen la nivel tisular crește,  contractura şi fibrozarea ţesutului sunt eliminate și este stimulată refacerea fibrelor musculare. Studiile, dar și practica de zi cu zi la artKINETIC ne arată că recuperarea este astfel de două ori mai rapidă decât cu masaj clasic. Chiar și cu o singură ședință veți simți o îmbunătățire semnificativă.

Pachetul de masaj after-ski este completat cu masaj terapeutic dedicat zonelor intens solicitate de activitățile sportive , împachetări cu prosoape calde și masaj de relaxare cu uleiuri aromatice naturale.

Astfel veți fi gata de o nouă zi de sport în aer liber.

Pentru programări și informații suplimentare despre serviciile artKINETIC Brașov,  vă așteptăm cu un telefon la 0724 13 83 84.

design

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s