Recuperare medicală în cazul implanturilor metalice: proteze umăr, șold, genunchi

Deși inițial aparatele clasice de fizioterapie nu au fost create pentru a fi folosite și pentru implanturile destinate consolidării osoase, știința recuperării medicale s-a modernizat și acum există o metodă fizioterapeutică atestată: TECAR WINBACK.

Avantajul terapiei TECAR WINBACK este că poate fi aplicată şi post-chirurgical în cazul consolidării osoase prin materiale de osteosinteză, implanturi metalice – proteze de umăr, şold, genunchi – fără a avea efecte secundare, cum ar fi supraîncălzirea deoarece efectul termic se distribuie omogen şi este perceput confortabil în toată zona tratată.
Terapia TECAR WINBACK este o terapie neinvazivă şi regenerativă, care stimulează şi accelerează capacitatea naturală a organismului de a se vindeca.
TECAR WINBACK diminuează durerile musculare şi articulare prin reducerea inflamaţiei şi blocarea percepţiei stimulilor dureroşi. 

Mai multe detalii și caracteristici sunt disponibile pe: http://www.winback.com/ro/winback-therapie/reeducation/ 


Din experienţa tratamentelor efectuate în cadrul cabinetului artKINETIC Brasov, recuperarea pacienţilor cu astfel de intervenţii a fost mult mai rapidă, durerea s-a diminuat de la primele 3 şedinţe iar mobilitatea articulară a crescut semnificativ.
Indicaţii: cervicalgie, sindromul umărului îngheţat (capsulita retractilă), tendinită, bursită, sindromul de tunel carpian, coxartroză, gonartroză, discopatii vertebrale, lombosciatică, hernie de disc, entorse articulare, contracturi musculare, accelerarea drenajului limfatic.

Pentru detalii despre terapia potrivită în recuperarea dumneavoastră medicală, vă așteptăm la cabinetul artKINETIC din Brașov, str. Morii nr. 31. Pentru a respecta timpul pacienților noștri lucrăm doar pe bază de programări, la tel. 0724 13 83 84.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s