Fizioterapie inovativă cu TECAR Winback

De ce lucrez cu TECAR Winback?

Am testat acum aproape 7 ani TECAR Winback. Citisem că este o terapie neinvazivă și regenerativă, cu o eficacitate dovedită clinic în tratamentul afecţiunilor sistemului musculo-scheletic, dureri articulare, cervicalgie, sindromul umărului îngheţat, tendinită, bursită, osteoartrită, dureri lombare, contracturi musculare, dureri ale articulației temporo-mandibulare, etc.

Particularitatea acestei termoterapii constă în posibilitatea de a interveni selectiv în tratamentul diferitelor ţesuturi în funcție de densitatea acestora. Se pot trata atât leziuni musculo-scheletice cât și patologii osteo-articulare.

Efectele terapiei TECAR Winback

  1. Eliberează contractura

Declanșează o relaxare profundă și elimină durerea. Acționează prin vasodilatație asupra musculaturii și articulațiilor, eliberând tensiunile și reactivează mișcarea.

2. Accelerează vindecarea

Prin activarea permeabilității membranei celulare, creșterea temperaturii intracelulare contribuie la regenerarea țesuturilor biologice prin efectul antiinflamator și diminuarea stimulilor dureroși.

3. Reface mobilitatea

Fiziokinetoterapeutul  poate combina terapia TECAR Winback cu terapia manuală și mobilizări articulare, având ca scop final recuperarea funcțională și mărirea amplitudinii articulare.

Căutând în literatura medicală studii sistematice care abordează eficacitatea acestei terapii pe termen lung, m-a interesat sa aflu care e beneficiul prim al lui TECAR Winback?  

Cel mai adesea am citit despre rezultate imediate, de la primele ședințe.

După ce am început să lucrez constant cu aparatul, pot să spun același lucru. Pe lângă ajutorul în recuperare, TECAR Winback are un efect analgezic încă de la prima şedinţă, atât în faza acută a bolii cât şi în cea cronică. Nu există moment mai plăcut decât acela în care oameni care trăiesc de săptămâni sau luni cu dureri permanente, afirmă după doar câteva ședințe: Uite, pot ridica mâna până deasupra capului  și nu mă doare.

Apreciem sănătatea doar după suferință. 

Programări la tel – 0724 138 384

www. artkinetic.ro

Lasă un comentariu